SECTIA DE PRODUCŢIE A ŢIGLELOR PRESATE

SECTIA DE PRODUCŢIE A ŢIGLELOR PRESATE (FABRICILE TEHNOLOGIA JAMINA ŞI CSABA)

Procesele tehnologice de deservire:Executarea matriţei Procesul de amestecare a vopselii transport, manipularea materiei intreţinere Principalele procese tehnologice:


Principalele procese tehnologice:Transport, depozitare Pregătirea materiei prime Procesul de fabricaţie a ţiglei: fabricarea ţiglei nearse Procesul de uscare a ţiglei nearse Procesul de uscare a accesoriilor ceramic Procesul de engobare Procesul de ardere.


Tehnologia de productie

Intreţinere Principalele procese tehnologice:Transport, depozitareTransportul argilei la fiecare fabrică se face cu ajutorul a două dumpere VolvoA-35. Activitatea in minele deargilă se desfăşoară in funcţie de temperatură, in general activitatea se desfăşoară in luniileaprilie-noiembrie, in această perioadă se transportă şi argila de la mine la fabrici. In spaţiile amenajate in spatele fabricilor se face deponarea. La fabrica din Jamina se transportă anual aprox. 170.000 mc de argilă, iar la fabrica din Csabaaprox. 120.000 mc. Manipularea argilei se face cu ajutorul buldozerelor T-130, cateuna la fiecare fabrică. Argila stocată se incarcă in alimentatorul -cutie cu cate unVolvoL 180 la fiecare dintre fabrici.

Doresti mai mult clik aici TIGLA

The URI to TrackBack this entry is: https://materialedeconstructie.wordpress.com/2010/03/02/sectia-de-productie-a-tiglelor-presate/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: